Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Дарин Тенев: Няма познание, което абсолютно не зависи от нас!

Дарин Тенев е доцент по теория на културата в катедра „Социология и науки за човека" в ПУ „Паисий Хилендарски", японист, специализирал три години в Япония и директор на Института за критически и социални изследвания(ИКСИ), основан през 1991г. в..

обновено на 19.12.16 в 14:51

Между Изтока и Запада 2016

...18 години по-късно, Милен Киров отново ще свири на Пловдивска сцена! Роден и завършил средното си образование в Средно Музикално Училище ( сега НУМТИ „Добрин Петков) в Пловдив, пианиста Милен Киров се завръща с концертно турне „Между Изтока и..

публикувано на 06.06.16 в 15:22

„Капана фест“ е международен и вече пет дни - от 1 до 5 юни 2016

Станимир Кронев, един от организаторите на традиционния „Капана фест“, разказа специално за слушателите на предаването „Клуб неделя“ на Радио Пловдив какви ще бъдат новостите в предстоящото трето издание на един от фестивалите, който доказа, че има..

обновено на 30.05.16 в 17:00

Vera Russo и румънската звезда DJ Dark с първа съвместна песен

     DJ Dark e в топ класацията на румънските диджеи. Създател на световни хитове с милиони гледания в мрежата, като Jump up и Antonia Ai Mana. Негова запазена марка са колаборациите с изпълнители от целия свят. В България DJ Dark решава да си..

публикувано на 25.02.16 в 14:40

Наставници помагат на младите учители и директори в Пловдив

Проектът „По-добри учители, по-качествено образование“ доказва, че наставничеството на младите учители и директори е успешен път към по-добрите резултати от преподаването в българското училище. Това стана ясно на конференцията със същото..

публикувано на 29.06.15 в 14:54

„Музиката трябва да има смисъл и послание!“ – Цецо от Респект

В началото на месец март, период който по традиция свързваме с края на зимата и началото на пролетта, Респект Рекърдс решиха да споделят със слушателите на Радио Пловдив някои от най-новите си песни. В предаването Клуб Неделя Цветан Николаев,..

публикувано на 03.03.15 в 15:57

Колеги и слушатели избраха Емил Александров за „Номер 1“ в Радио Пловдив

Спортният журналист Емил Александров беше избран за колега "Номер 1" в Радио Пловдив. До избора, който се проведе в навечерието на отбелязването на 8--тата годишнина на БНР, се стигна след вътрешно гласуване на екипа на Радио Пловдив и слушателски..

публикувано на 20.01.15 в 15:24