Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Истинската обич към България идва по Пътя

Гавраил Гавраилов е психолог, социолог и един от създателите на първия по рода си пътеводител за селски туризъм у нас. Развитието на селските региони в България и селският туризъм са теми, които той разработва от известно време насам. Посетил е и е..

публикувано на 19.05.16 в 18:30

Лечебното въздействие на танца

Танцът е познат още от древността. Той се ражда от практиката и ежедневието на хората. В различните исторически епохи и етапи от развитието на човечеството, танцовото изкуство има свой специфичен облик. Като част от битието на човека, танците..

публикувано на 25.04.16 в 17:09

Психологическо онлайн консултиране

Психологията има своите корени във философията, физиологията, медицината, физиката. Психотерапията е определяна като методично прилагане на определени психологически техники, за възстановяване на психичното равновесие на личността.  Някои учени,..

публикувано на 18.04.16 в 13:21

Явлението „синхроничност”

„Ако не осъзнаваме какво се случва вътре в нас, то отвън ни се струва, че това е съдба”. Швейцарският психолог и психиатър Карл Густав Юнг, е една от най-интересните и загадъчни личности на 20-ти век. Той създава направление в психологията,..

публикувано на 23.03.16 в 17:16

Да заобичаш себе си

Ако живеем живот без любов към себе си, винаги в услуга на другите, винаги подчинявайки се на обстоятелствата, ще пропуснем шанса си да дадем на света онази скъпоценна частица, която ние сме дошли да дадем – себе си! Нашето естествено, първоначално..

публикувано на 23.03.16 в 16:30

Чудна психология

Много неща трябва да се доведат до прага на абсурда, за да бъдат разрешени. Чудна психология е част от така наречените „Ресурсни терапии“. Основната идея е, че хората сами създават своята реалност чрез убежденията, които имат, езикът използван..

публикувано на 15.03.16 в 11:49

Работа с предците и приемане на чистата родова енергия

Аида Марковска е рейки учител. Практикува и преподава холистични методи за лечение от 8 години.  Задълбочено работи с енергиите и паметта на рода.  Влиянието на свързването с родовата енергия върху живота на човека продължава с години. Насочва..

публикувано на 01.02.16 в 16:33

Пловдив - енергия и живо тяло

Пловдив е най-старият жив град в Европа и един от най-древните градове в света. Сам по себе си, той е едно много специално място.  Пловдив е свързан със свещените градове на европейския континет – Париж, Рим, Атина и Лисабон, казва д-р Румен..

обновено на 13.01.16 в 16:41

Мисли, характер и заболявания

"Човешката мисъл е в състояние да изпъди всякаква болка вън от тялото. Мисълта храни човека, както хлябът. Ако мислите не са здравословни, колкото и както да се храни физически, той пак ще линее.”  Петър Дънов Мисълта привежда материята в..

публикувано на 15.12.15 в 14:11

Човекът и кристалите

Още в зората на своето развитие, различните народи са осъзнали жизненоважната сила на камъните и кристалите. Тяхната съвършена вътрешна симетрия е въплъщение на хармония и равновесие. Известният предсказател и езотерик Едгар Кейси е казвал, че..

публикувано на 07.12.15 в 16:59