Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит Унджиян5 дни до Коледа! Празнично е в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 😻 Отброяваме дните до Коледа заедно, докато слушаме хубава музика и се забавляваме с интересни новини и истории. 🎄 Днес отбелязваме и светлия празник Игнажден! ☀ Ако никой няма да ви идва на гости, мога аз да бъда вашият сполазник,..

публикувано на 20.12.21 в 13:00

Петъчна рaздумка в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! Ден петък, ден на майстора, ден с вълнение зареден! 😍 Очакват ни не само почивни дни, но и най - светлите празници в годината! 🎄  И днес се зареждаме с много настроение, хубава музика, шеги и закачки в последния ден от работната..

публикувано на 17.12.21 в 13:00

Рубрика "Арменски Поп" - обади се, оплачи се!

Здравейте, мили слушатели! 🥰 Четвъртък е официалният ден за оплаквания, но навън е тъй слънчево и приятно, че изглежда повече като ден за похвали! ☀ Хубавото е, че днес може и това да направите при Арменския поп. 🧙  Похвали, жалби, оплаквания,..

публикувано на 16.12.21 в 13:00

Унгарски "Едит ПиЛаф" в "Следобед с Едит"

Здравейте, мили радиослушатели! 😽 През изминалите почивни дни имах щастието да се разходя по улиците на красива и магнетична Будапеща! 🌉 Именно оттам дойде и вдъхновението за второто издание на рубриката "Едит ПиЛаф", в която съчетавам двете си страсти..

публикувано на 15.12.21 в 13:00

"За хайваните с Любов!" днес в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! Първи сняг ли да честитя или направо да ви подпуквам с игрите,а? Май ще заложа на второто :D Всеки вторник играем "За хайваните с любов!" Играта, в която ще чуете  неистови звуци от животинското царство! 🙉 😻 Днес, между 14 и 15ч...

публикувано на 14.12.21 в 13:00

Понеделник в "Следобед с Едит"

Здравейте отново, сладурчета! 😇  Време е да дадем начало на работната седмица с много настроение и нова музика.  🎶 Имах щастието да пътувам до Унгария през почивните дни и приключенията ми в Будапеща ме срещнаха с един страхотен човек, който прави..

публикувано на 13.12.21 в 13:00

Петък в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурковци! 😻 Дотикахме го до петък, а? 🎉 На 10-и декември завършваме работната седмица с 10-те най - необичайни професии! 🥸 А дали вашата е сред тях? 🤔 Трябва да слушате, за да разберете! 😁 ▶ Създаваме си чудно настроение и днес в..

публикувано на 10.12.21 в 13:05

Премиера на "Едит Пилаф" в "Следобед с Едит"

Някои го предпочитат горещо, други студено, трети солено, а такива като мен - сладко! 🥘 Днес ще има за всеки по нещо в най - вкусната ми рубрика Едит Пилаф! 🥘 Съчетавам двете си страсти - музиката и храната, като ви разхождам из кулинарните книги на..

публикувано на 09.12.21 в 13:00

"Следобед с Едит" започва точно в 14ч.

И днес се зареждаме с хубава музика и добро настроение, за да е усмихнат деня! 🎊 Отново нямам спирачки в темите. 🤣 Споделям следобедът си с вас, за да съм сигурна, че поне до края на деня ще ви е балансирано и спокойно! 🥰 📻 Очаквам те веднага след новините..

публикувано на 08.12.21 в 13:00

"За хайваните с Любов!" днес в "Следобед с Едит"

🙉 Все по - изтрещели звуци се чуват всеки вторник в "Следобед с Едит" 🐵 🎉 Време е за играта "За хайваните с любов!", в която ви питам - Кое е това животно? 🤔 Периодично ще чувате стенания от различни създания, а вашата цел е да познаете - без колебания!..

публикувано на 07.12.21 в 13:00