Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Ще бъде ли възродена Старата църква "Свети Николай" в Клисура?

Как двама родолюбиви българи от Клисура превърнаха в своя кауза възстановяването на една историческа светиня? Николай Николов и Борис Петров гостуват в "Клуб Неделя" от 16 часа, за да разкажат за своята мечта. След 17ч. разговаряме с легендата на..

обновено на 10.02.19 в 11:52

Актьорът Стефан Попов на гости в "Клуб Неделя"

В 16ч. "Клуб неделя" започва със скъп гост. Емблематичният актьор от пловдивския драматичен театър- Стефан Попов ще разкаже за десетилетния си живот с магията на Мелпомена, споделената си любов с публиката, своите кино-превъплъщения и неочaкваните..

обновено на 03.02.19 в 11:09

Писателят Димитър Гачев и актьорът Петър Тосков - на гости в "Клуб неделя"

 "Клуб неделя" започваме в 16 ч.,  посрещайки  писателя Димитър Гачев , за да чуем неговия  ексклузивен и пристрастен  разказ за  непрежалимия му  приятел - големия  поет  Гриша Трифонов. За писането и музиката, таланта, трънливите житейски пътеки и..

обновено на 27.01.19 в 11:05

Режисьорът Лео Капон и сомелиерът Йордан Русев гостуват в "Клуб неделя"

В неделя от 16 ч. "Клуб неделя" посреща именития куклен и театрален режисьор Лео Капон, който ще разкаже за своя път в театъра и киното, за куклите и драмата , както и за работата със студентите по актьорско майсторство в ПУ.  Сомелиерът Йордан Русев..

обновено на 20.01.19 в 10:06

Пловдивска премиера за "Цвят от глухарче"

Олга Клисурова - председател на сдружението с нестопанска цел „Пътуващите книги на Стара Загора“ , е канила десетки писатели да представят книгите си в родната й Стара Загора .Но сега тя застава от другата страна на микрофона, за да сподели какаво я е..

публикувано на 29.10.18 в 12:06

В Европейския ден за борба с трафика на хора

18 октомври е Европейският ден за борба с трафика на хора. Обявен през 2007 г. по инициатива на тогавашния заместник-председател на Европейската комисия Франко Фратини, за поредна година всички европейски страни отбелязват този ден, който е важна част..

публикувано на 18.10.18 в 10:37

За Пловдивски Камерни Срещи

Фестивалът  Пловдивски Камерни срещи  , чието  първо издание  ще се проведе през следващата 2019 година  е една инициатива на група музиканти , родени и израстнали в Пловдив . Общо между тях е още и образованието , което всички получават в Пловдивското..

публикувано на 30.09.18 в 18:35

Премиера за албума на Space Trio

Space Trio представят едноименния си албум пред пловдивска публика . Концертът е тази вечер , в залата на АМТИИ . Входът е безплатен . Space Trio е група, създадена в началото на 2017-та година, когато към вече съществуващото дуо на Живко Братанов -..

публикувано на 25.09.18 в 14:41

За храбростта и самочувствието да бъдем свободни

Гост в  предаването "Клуб Неделя" в Празникът на Българската армия и Денят на Храбростта е проф. Георги Фотев -  изтъкнат социолог с международна известност.  Член на Европейската академия на науките и изкуствата и на други авторитетни организации. Автор..

публикувано на 08.05.18 в 16:01

Носителят на "Пегас" Петър Влайков за "Честита съпруга"

Носителят на  наградата за дебют "Пегас" Петър Влайков , ще представи пиесата си на сцената на хасковския театър.  Н а  Националния конкурс за литературни дебюти „Южна пролет“, актьорът  Влайков взе наградата в раздел Драматургичен текст за пиесата си , с..

публикувано на 08.05.18 в 15:03