Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Неделен следобед с Клуб "Неделя"

Първата ни среща в късния неделен следобед ще бъде с Ралица Стоева - трансперсонален психолог. С нея ще говорим за магията и работата със съзнанието.  Ще ви срещнем и с Антонин Винклер – директор на международната организация "Новия Акропол". Той ще ни..

обновено на 17.01.21 в 14:12

Манол Пейков и Асен Масларски в Клуб "Неделя"

 Днес в предаването ви срещаме с издателя Манол Пейков. Говорим за литературата, изкуството на превода, за новите заглавия на книжния пазар и бъдещето на четящия човек на фона на дигиталната революция.  Във втората част на Клуб "Неделя" ще чуем новия..

публикувано на 10.01.21 в 11:57

Клуб "Неделя" - Годината на металния бик

Очаква ни година изпълнена с предизвикателства. Миглена Горанова ще ни представи промените, които ще настъпят в трите основни аспекта на живота: Човек, Време и Пространство.  Ще обърнем внимание и на именните дни и традициите, и обичаите, които ги..

публикувано на 03.01.21 в 12:12

Най- доброто от Клуб "Неделя" - 2020

Днес в предаването припомняме най - доброто от изминалата година!

публикувано на 27.12.20 в 12:55

Късен следобед с Клуб "Неделя"

В края на уикенда ще обърнем внимание на интересни и актуални теми.  Време ли е да се страхуваме? Това е въпросът, който си задаваме много често през изминалите месеци. Колко точно е нашият страх и каква е анатомията на страха. Прекомерен ли е страхът ни..

публикувано на 20.12.20 в 13:01

Най- доброто от Клуб "Неделя" през 2020

Днес в предаването ви представяме подбрана ретроспекция от срещите ни в ефир през годината.  Неповторимата Божана Апостолова разказва за  приятелството си с Вера Мутафчиева, живота, посветен на литературата и светли спомени за цяла плеяда български..

публикувано на 13.12.20 в 12:31

Клуб "Неделя" - хармонизиране отношенията с родителите

В края на последния ноемврийски уикенд ще обърнем внимание на отношенията родители - деца.  Ще стартираме неделното предаване клуб „Неделя“ с една дама, която ще ни разкаже повече за лекуване на травми от юношеството. Ще ни сподели и за онези вярвания и..

обновено на 29.11.20 в 14:58

Авторски метод за работа с чакрите

Чaĸpитe ca eнepгийни ĸoлeлa, пocpeдcтвoм ĸoитo eнepгиятa пpoтичa нaвътpe или нaвън oт тялoтo. Koгaтo ca paзвити, тe ce въpтят ĸaтo ĸoлeлo.  Ocнoвнитe чaĸpи ca ceдeм. B дeйcтвитeлнocт ниe имaмe cтoтици чaĸpи, ĸoитo ca paзпoлoжeни пo цялoтo тялo...

публикувано на 08.11.20 в 18:14

Живот по време на пандемия

Ще можем ли да се върнем към нормалния си начин на живот или това е „новото" нормално? Все въпроси, на които не можем да дадем категорични отговори. До каква степен ни засегна кризата, свързана с Ковид-19 и как това промени хората? Въпреки..

публикувано на 08.11.20 в 18:05

Клуб "Неделя" - живот по нови правила

В дненшното неделно предаване сме ви подготвили интересни теми и събеседници, с които да изпратим и този уикенд. Ще стартираме с Виолета Кузмова - Боуен Терапевт. Темата, на която ще обърнем внимание е изключително актуална, защото е свързана с..

публикувано на 08.11.20 в 11:56