Добро утро, ден!

Снимка


Това е среща с известни и любопитни хора, която започва в 7 и 30 всяка делнична сутрин. 

С разрешението на домакините ни срещата продължава цял ден, даже цяла седмица...

Защото в нея говорим за 24 часовата въртележка, в която влизаме от звъна на будилника, през плановете, които вървят по вода или се спъват след среща с черна котка.

Питаме за бучката захар, за горчивата утайка, слушаме и се усмихваме, замисляме се, а може и да препишем рецепта за страхотен ден!

И така, всяка сутрин от понеделник до петък в 7.30 часа и още веднъж  - в събота от 7.00 до 8.00 часа :)


"Добро утро, ден!" с цигуларя Мичо Димитров

В „Добро утро, ден!“ тази седмица, от понеделник до петък в 7 без 10, гостува  цигуларят Мичо Димитров.  Концертмайстор на Пловдивска филхармония по времето на Добрин Петков, след това 28 години  -  на  симфоничния оркестър на Холандското радио.  Сега..

публикувано на 22.03.19 в 16:50

"Добро утро, ден!" с икономиста Георги Стоев

„Добро утро, ден!“  ни среща отблизо и приятелски с икономиста Георги Стоев , съосновател на Индъстри уоч и председател на Управителния съвет на Тракия Тех - Пловдив.  Той е на 43 години, роден в столицата, но живее в Пловдив, в родния град на дядо му..

публикувано на 15.03.19 в 11:51

"Добро утро, ден!" с актьора Стефан Попов

В рубриката "Добро утро, Ден" срещата е с актьора Стефан Попов.  Той е убеден, че утрото трябва да се посреща с радост и благодарност. Виждаме промените на времето, но за съжаление, не променяме себе си във времето. Обича да пътува, и вътрешно винаги е..

публикувано на 08.03.19 в 12:26

„Добро утро, ден!“ с маестро Диан Чобанов

Музикалният директор и диригент на Държавна опера-Пловдив Диан Чобанов гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Той не скрива, че неговото утро се зарежда от тишината. И мечтае – за повече дни със семейството си. Диан Чобанов обича не само..

обновено на 01.03.19 в 11:03

"Добро утро, ден!" с Виктор Бойчев

Виктор Бойчев – директор на Кукленият театър в Пловдив ни прие в деня си и останахме там цяла седмица. Запознахме се с домашния му любимец, разбрахме, че така и не е успял да получи отличен по руски език, че вътрешното огледало е най- вярното, че може..

публикувано на 22.02.19 в 10:45

"Добро утро, ден!" с Крикор и Мъгърдич Касапян

Тази седмица имаме удоволствието да споделим утринните мисли на художниците  - графици проф. Мъгърдич Касапян и неговия брат - близнак доц. Крикор Касапян. Веселина Пеева влезе в дъха на техния ден от изгрева да залеза, попита ги избора на посока..

публикувано на 15.02.19 в 10:09

"Добро утро, ден!" с Райна Петрова

 Райна Петрова гостува през седмицата в "Добро утро, ден". Тя е  пианистка и  преподавателка в  Академията за  музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив.  Първи изпълнител у нас  е на  последната недовършена творба на Бах „Изкуството на..

публикувано на 08.02.19 в 15:42

"Добро утро, ден!" със Станислав Багалев

Един от най-добрите преподаватели в България по китайски бойни изкуства Станислав Багалев гостува на рубриката ни тази седмица. Той се занимава повече от 30 години с Винг Тчун и други източни техники.  В първата част на интервюто с него е кратката..

обновено на 08.02.19 в 14:44

„Добро утро, ден!“ със Стоян Сърданов

Известният актьор Стоян Сърданов има стотици роли зад гърба си, но най-дългогодишната от тях е тази на Дядо Коледа. Защото обича децата и най-вече – светлината в детските о