Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Явлението „съзависимост“ и зимната планина, тази неделя в „Шейкър“

Един от четирите закона на духовността гласи : "Всяко нещо започва тогава, когато трябва да започне”. Е, днес се заемаме със съзависимостите. Социалният психолог Емилия Крушков е нашият човек по темата. Ще си направим ефирна разходка, в зимната..

обновено на 19.01.19 в 21:15

В различното утро с "Шейкър"

Осъмнахме  категорично като европейски, културни столичани! Заслужено при това, в следващите 11 месеца и половина, ще носим титлата си с гордост! Надяваме се, и без да забравяме ангажимента, към правото да се наречем Културна Столица на Европа! В..

обновено на 13.01.19 в 08:16

Модата като огледало на обществото и астро бюлетин за 2019-та в „Шейкър“

Празнуваме Йордановден, гледаме към Ивановден и прогнозираме новата 2019-та година.  Стефи Недевска е насреща, за да ни сподели астро новините за годината.  Няма да пропуснем да ви кажем повече за магията и символиката на двата големи празника, наречени..

обновено на 05.01.19 в 20:31

"Шейкър" - ранно утро в неделя

Чаровно е, когато в мразовитата утрин споделим кафето си с любим човек, книга, занимание или просто в добра компания! Надяваме се, да успеем да бъдем такава и в предпоследния ден от годината! В самото начало на зимата, вече усещаме все..

обновено на 29.12.18 в 22:38

Мистични разходки, храна и празнично настроение в неделния "Шейкър"

Тази неделя, ще се разхождаме из Тибет, за да търсим българската следа и свещените места.  Ще си говорим за храна. Ще опровергаваме популярни тези и теории, и няма да се тревожим за килограмите.  Предпразнично ще си кажем и няколко думи, за традициите на..

обновено на 22.12.18 в 19:06

"Шейкър" - Свежест и настроение в ранното утро !

Лежерно, но с отношение и чувство, за стойностните и красиви неща от живота. Небрежно, но в тон с тенденциите на съвремения начин на живот. Динамиката търсим в други области на ежедневието! Ден след отбелязването на Международния ден на..

обновено на 15.12.18 в 18:35

Ранно Утро с "Шейкър"

Равносметки , планове , обещания ....всичко изброено предстои през Декември ! Приемайки заниманията за задължения , отнемаме сами от удоволствието и възможността , да ни се случи красива изненада ! Нарочни или не , предварителните настройки не са..

публикувано на 01.12.18 в 20:18

Ранно Утро с "Шейкър"

В уюта на топлите си домове , усещаме студеното утро  още по – вълнуващо ! Защо ли ? Ами , защото този , който краде от съня , за да се наслади на тишината  , на първите капки светлина , на прохождащия ден , със сигурност е онзи емоционален..

публикувано на 17.11.18 в 18:42

Партньорството, любовта и личната сила

Какви са нашите любовни отношения? Как се проявяваме в тях? Къде остава осъзнатостта, за пълноценната изява, на собствената ни личност?  Често не можем да видим или не забелязваме признаците, знаците, фактите. Нашият рационален ум и логика не..

публикувано на 24.10.18 в 11:45

Различните лица на Филипините

„Всяко изследване е свързано с много трудности“  – е казал Цицерон. „Лицата на Филипините“ е втората книга с разкази на Наталия Бояджиева, преподавател по литература и журналист на свободна практика.  Първата ѝ книга „Светлината на..

публикувано на 19.10.18 в 12:11