Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Нова година, нов късмет с „Шейкър“

Размерът на късмета идвал, от нашето желание да действаме! И дано всичките ни проблеми, имат продължителността на новогодишните ни обещания – ден, два...една седмица :) Празниците свършиха и е време да си подредим ежедневието. Ние, както..

обновено на 02.01.21 в 16:07

Ранно Утро с "Шейкър"

Последни дни от тази спорна 2020-та година! Извън всеобщото оплакване от трудностите, през които преминаваме, със сигурност всеки от нас ще запомни и по нещо добро от изминалите месеци! Настава време за равносметка, за изводи, но и за нови..

обновено на 26.12.20 в 20:12

За новото начало в „Шейкър“

Игнажден е българската Нова година и ни носи ново начало. Нарекохме за здраве и вярваме, в добрия си късмет. Днес сме заедно с културолога Катерина Бояджиева. С нея ще си говорим за хляба и за традициите, по това време на годината.  С Аида..

обновено на 20.12.20 в 07:07

Епидемията забави, но не спира научните проекти на НАО "Рожен"

Днес е единственото слънчево затъмнение за 2020 година. То ще може да се наблюдава само от територията на Аржентина. За съжаление българските учени, които  се подготвяха да пътуват, за да направят свои наблюдения и изследвания няма да са там, каза д-р..

публикувано на 14.12.20 в 14:57

Ранно Утро с "Шейкър"

Очаква ни дъждовна неделя, но споделена с домашния уют и темите, които сме ви подготвили, се надяваме тя да се превърне в една пълноценна почивка! В зимния сезон, и особено в настоящия, когато пандемията е на път да се преплете със сезонните вируси,..

обновено на 12.12.20 в 16:18

Почти празнично с „Шейкър“

Всъщност, един френски философ казва, че истинската радост не идвала от спокойствието, богатството или похвалата, а от вършенето на нещо, което си заслужава. Това ще правим днес в „Шейкър” и се надяваме, да ви бъдем полезни. Ще си говорим за..

обновено на 05.12.20 в 16:05

Оптимистично за живота в „Шейкър“

Всичко започва отвътре! Тази неделя, разглеждаме подробно и отвсякъде, месец декември. Какъв ще бъде последният месец, на тази година? Стефи Недевска, разказва.  Ще си говорим и за една нова система, като начин да опознаеш себе си и..

обновено на 29.11.20 в 10:32

Неделно с „Шейкър“

Неделя, най-очакваният ден от седмицата! С културолога д-р Георги Мишев, коментираме древни практики и ритуали по нашите земи, за здраве и късмет. Ще говорим и за репродуктивната психология. Как помага и какви са основните и цели, и..

обновено на 07.11.20 в 16:23

Будим се заедно, в "Шейкър"

„И не забравяйте, времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме.“ Васил Левски В Деня на народните будители ни гостуват психологът Стоичко Миличин, психоаналитикът Йорданка Христозова и Албена..

обновено на 31.10.20 в 16:34

Историческа панорама за Пловдивските акомпанятори

Съхранена памет на една голяма част от културното наследство на града ни, откриваме в страниците на Историческа панорама – „Акомпаняторите на Пловдивското музикално училище“.   Първи по рода си опит за събиране на историята на акомпаняторите в..

обновено на 25.10.20 в 10:18